Hopp til hovedinnhold

Tietoa meistä

Keräämme, kartoitamme ja mallinnamme paikkatiedot halutussa muodossa

Paikkatietojen keräys ja jalostus on ydinosaamistamme

Blom Kartta on Suomen johtavia paikkatiedon kerääjiä, käsittelijöitä ja mallintajia. Blom Kartta kerää paikkatietoa keilaamalla, kuvaamalla ja perinteisillä maastomittauksilla. Tiedonkeruussa käytetään lentokoneita, helikoptereita, autoja, veneitä ja miehittämättömiä lentolaitteita. Kerätty tieto jalostetaan aina asiakkaan haluamaan muotoon – olipa sitten kyseessä perinteinen kunnan kantakartta, metsävaratietoa tai 3D-malli yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen perustaksi. Blom Kartalla on toimipisteet Helsingissä ja Joensuussa.

Toimitamme laatua

Blom Kartta noudattaa laadunvarmistuksessaan ulkoisesti auditoitua laatujärjestelmää, jolle on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti. Blom Kartan sertifioitua toiminta- ja laatujärjestelmää sovelletaan yrityksen johtamiseen, myyntiin ja projektityöhön, joka sisältää ilmakuvauksen, laserkeilauksen, katunäkymäkuvauksen ja maastomittaukset sekä karttojen, ilmakuvien, metsävaratietojen, maastomallien ja muun paikkatiedon tuottamisen.

Olemme toimineet Suomessa jo 70 vuotta

Blom Kartan historia alkaa vuodesta 1951, jolloin joukko maanmittaus- ja kartoitusalan ammattilaisia perusti Kunnallistekniikka Oy:n tarjoamaan suunnittelupalveluita kunnille. Pian perustamisensa jälkeen yhtiö päätti keskittyä kartoitus- ja mittauspalveluihin. Kunnallistekniikka aloitti kansainvälisen toiminnan 1960-luvulla ja ryhtyi käyttämään nimeä Finnmap. Vuonna 1993 yhtiön suomalaiset toiminnot siirrettiin FM-Karttaan, jonka norjalainen Blom-konserni osti vuonna 2004. Pian yrityskaupan jälkeen yhtiön nimeksi vaihdettiin Blom Kartta. 2016 keväällä norjalainen paikkatietoalan konserni TerraTec AS osti Blom Kartan. Marraskuussa 2021 Blom Kartta Oy:n omistaja, norjalainen Terratec AS siirtyi yrityskaupan seurauksena KVS Technologies AS:n haltuun. Nyt on aika ottaa seuraava askel järjestelyissä ja jatkossa KVS Terratec tunnetaan nimellä Field. Field-konsernin omistamat suomalaisyhtiöt fuusioidaan ensi vuoden aikana Field Finland -nimen alle.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä. Autamme sinua kaikissa paikkatietoon liittyvissä kysymyksissä.

Jätä meille viesti

Lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä tai lahjoitamme 50 euroa valitsemaasi hyväntekeväisyyteen!