Hopp til hovedinnhold

Kiinteistöveroselvitys

Kiinteistöverokartoitus on reilu ja kannattava tapa lisätä kunnan verotuloja

Kiinteistövero on merkittävä verotulojen lähde kunnille. Suomessa kiinteistöveroa jää keräämättä vuodessa yli 300 miljoonaa euroa. Suurin osa menetyksistä johtuu rekistereistä puuttuvista rakennuksista ja niiden laajennoksista. Nämä puuttuvat tiedot voidaan havaita rekisteriselvitysten, ilmakuvien, laserkeilausaineistojen ja maastotarkastuksien avulla.

Esimerkki: Kartoitimme asiakkaamme haja-asutusalueen

   • Lähtötilanne
    • Kartoitettava alue: 50.000 ha
    • Tunnettuja rakennuksia: 14.482 kpl
   • Kiinteistöverokartoituksen tulos
    • Löydettyjä aiemmin tuntemattomia rakennuksia: 3.411 kpl
    • Tunnettujen rakennusten lisäys: + 24 %

Blom Kartan kiinteistöveroselvitys vauhdittaa kunnan kiinteistöveroprojektia. Voimme toteuttaa kiinteistöveroselvityksen monella tapaa. Toteutamme mielellämme koko projektin maastotarkastuksineen ja toimitamme korjatut tiedot verottajalle. Voimme myös toteuttaa pelkän esiselvityksen ilman maasottarkastuksia tai tehdä maastotarkastusvaiheen jonkun muun tekemän esiselvityksen pohjalta. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä olisi teidän kunnallenne paras vaihtoehto.

Verotiedot kuntoon vuoden 2021 aikana

Korona voi kiristää kuntataloutta entisestään. Kiinteistöverotiedot kannattaa saattaa ajantasalle tämän vuoden aikana. Ota yhteyttä, niin katsotaan etätapaamisessa mikä toteutustapa sopisi teidän kunnallenne parhaiten.

Lasse Ukkonen

Myyntijohtaja
010 322 8947
050 590 3908

Jätä meille viesti

Lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä tai lahjoitamme 50 euroa valitsemaasi hyväntekeväisyyteen!