Hopp til hovedinnhold

Blom Kartasta Field Finland

Viime vuoden marraskuussa Blom Kartta Oy:n omistaja, norjalainen Terratec AS siirtyi yrityskaupan seurauksena KVS Technologies AS:n haltuun. Nyt on aika ottaa seuraava askel järjestelyissä ja jatkossa KVS Terratec tunnetaan nimellä Field. Field-konsernista muodostuu Euroopan johtava paikkatietoon sekä sen keräämiseen, analysointiin ja jalostamiseen keskittyvä organisaatio, jonka palveluksessa on lähes 300 työntekijää viidessä eri maassa. Field-konsernin omistamat suomalaisyhtiöt fuusioidaan ensi vuoden aikana Field Finland -nimen alle.

”Olemme poikkeuksellinen kokonaisratkaisujen tuottaja. Meillä on osaamista koko paikkatiedon arvoketjun matkalta. Nimemme Field tarkoittaa rohkeaa kasvua sekä asiakkaillemme että meille itsellemme. Ratkaisumme ovat kestävämpiä, turvallisempia ja älykkäämpiä”, Cato Vevatne toteaa.

”Tämä on erittäin kiehtova aika tulla osaksi Fieldin tiimiä. Nyt kun Terratecin ja KVS Technologiesin fuusio on saatu päätökseen, alkaa yhteinen matkamme vahvan, uuden yhtiön rakentamiseksi tuoreen brändin alla. Tällä porukalla meillä on erinomainen kyky palvella asiakkaitamme ja tarjota heille paikkatietoon perustuvia kokonaisratkaisuja”, Mikko Salonen täydentää.

Lisätietoja:
Mikko Salonen, EVP Nordics, Field Group, p. 040 5410 295, mikko.salonen@field.group

Peter Mero, Country Manager, Field Finland, p. 040 480 8010, peter.mero@field.group

Tästä pääset Field-konsernin kotisivuille

Jätä meille viesti

Lupaamme vastata sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä tai lahjoitamme 50 euroa valitsemaasi hyväntekeväisyyteen!